BOKANYTID.SE

onlinebokning

bokanytid.se är ett webbaserat bokningssystem. Tillsammans med kassasystemet Konfakt och journal- och bokningssystemet PedAnt alternativt BKnot får du en komplett administration för ditt företag. Jobbar du med hälsa och friskvård eller är frisör så har du kommit rätt.

Kundbokning

Dina kunder bokar själva sina besök direkt på ditt företags hemsida. Saknar företaget hemsida ingår en enklare hemsida på bokanytid.se, se ovanstående bild. Kunden väljer en eller flera tjänster och bokar en tid som passar.

Kalender_Hem

Företaget får bokningen i sin Google-kalender, bokningen hanteras snabbt och enkelt. Bokningen går direkt in i kalendern, det finns ingen risk för dubbelbokning. Ditt företag kan ha flera kalendrar. När webbokning hämtas går bokningen automatiskt in i journal- och bokningssystemet PedAnt eller BKnot. En ny kunds kontaktuppgifter går även automatiskt in i kundregistret. Om kassasystemet Konfakt används är det nu bara att ta betalt då kunduppgifterna redan är inlagda.

Bokningsinformation & påminnelse

När kunden bokat tid skickas e-post till den som ska utföra behandlingen.
Till kunden skickas en bokningsbekräftelse på e-post med information om bokningen och en avbokningskod.
När tiden för bokningen närmar sig skickas en SMS-påminnelse automatiskt ut till kunden. SMS-påminnelser minskar antalet missade besök och uppskattas av kunderna.

Journal & bokningssystem

En kund som känner sig väl omhändertagen kommer tillbaka. Ett bra sätt att sköta om sina kunder är att föra journal så man minns vad man gjort. bokanytid.se är integrerat med journal- och bokningssystemet PedAnt som passar för branscher inom hälsa- och friskvård, t ex fotvård, massage, etc. bokanytid.se är även integrerat med journal- och bokningssystemet BKnot. Ett system som passar flera allmänna branscher.

Några fördelar

  • Onlinebokning på företagets hemsida
  • Saknas hemsida, enklare hemsida hos bokanytid.se
  • Användare av journalsystemen PedAnt eller BKnot får sina bokningar direkt in i journalen
  • SMS-påminnelse och e-postbekräftelse till kund
  • Flera tjänster kan beställas i samma bokning
  • bokanytid.se hanterar flera kalendrar
  • Telefon och e-postsupport (vardagar 10-15)

Kassa-Konfakt

Lika enkelt att ta betalt kontant (kontantfakturering) som att fakturera. Med Konfakt behöves ej ett certifierat kassaregister, då det är ett kontantfaktureringssystem. Vad som krävs är namn och adress på kunden. Du får kvitton från en kvittoskrivare med nästa bokade tid på kvittot. Det är lika enkelt att fakturera som att sälja kontant, välj bara Faktura istället för Kvitto, fakturan skrivs ut som A-4. Vid arbetsdagens slut skriver du ut en fakturajournal och gör en kassavstämning. Inför månadsavstämning skriver du ut ett ett färdigt bokföringsunderlag för din bokföring.

Varulager

När du säljer i kassan uppdateras lagret automatiskt. Miniminivåer visar när det är dags att göra en ny beställning och i en beställningslista ser du vad som saknas från en leverantör. Inför årets slut inventerar du med hjälp av en inventeringslista och skriver ut en lagervärdeslista för din bokföring.